Tijekom provedbe OBEC projekta, partnerske organizacije provele su različite
tečajeve usavršavanja kako bi testirali korištenje blockchain tehnologije u svrhu certificiranja u obrazovnom kontekstu. Polaznici tečajeva akreditirani su certifikatima verificiranima blockchain tehnologijom, a što ih čini pouzdanima, transparentnima, trajnima i izravno u vlasništvu polaznika koji ima osobne ključeve za pristup istima u svakom trenutku.

Kao što smo prethodno pisali, u sklopu provedbe projektnih aktivnosti, partneri su napravili četiri izvješća koji donose dobivene rezultate.

U drugom izvješću, pročitajte informacije i rezultate tečajeva krojenja (zanatstvo) koji su kreirani kako bi se ojačale vještine polaznika u spomenutom području, primijenila visoka razina preciznosti i pažnje prema detaljima, pružile vještine iz kojih će polaznici raditi u području mode i krojenja te jačale transverzalne vještine (rad u grupama, suradnja s drugim ljudima, predanost tečaju obavljanjem dodijeljenih zadataka). Ovi tečajevi održani su u etičkom modnom laboratoriju koji proizvodi dodatke u koži i koji promiče radnu
integraciju tražitelja azila i izbjeglica prema etičkom modelu rada.

Više o ovom laboratoriju pročitajte OVDJE, a o organizaciji ovih tečajeva pročitajte u izvješću:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.50 MB]

One Block for Educational Credentials (OBEC), strateški je KA2 projekt (partnerstvo) financiran iz programa Erasmus+, koji ima za cilj istražiti potencijale blockchain tehnologije za promicanje razvoja kompetencija i priznavanja vještina i kvalifikacija stvaranjem inovativnog sustava za izdavanje i provjeru vjerodajnica za učenje na probnoj osnovi. Kroz ovaj napor, cilj projekta je potaknuti profesionalnu i akademsku integraciju migranata, studenata na razmjeni i pojedinaca s informalnim i neformalnim obrazovanjem.

Više informacija o projektu OBEC možete pročitati na LINKU ili putem QR koda:

 

#OBECproject