Online događaj, pod nazivom „Mogućnosti za poduzetnike“, održat će se 21. srpnja 2021. u 10 sati i namijenjen je svim poduzetnicima, bez obzira jesu li postojeći, novi ili tek planiraju ući u svijet poduzetništva. Organiziran je u sklopu projekta Crown of entrepreneurial ideas for success – CROWN s ciljem podizanja svijesti šire javnosti o brojnim mogućnostima i korisnim prilikama za sve poduzetnike kako bi bili uspješniji, produktivniji i konkurentniji.

Događaj će se održati putem ZOOM aplikacije, besplatan je i dostupan svima, a uskoro će na internetskoj stranici https://rk-smz.hr/ i svim društvenim mrežama Razvojne agencije SIMORA biti objavljen link za registraciju.

Pozivaju se svi mali i srednji poduzetnici i poduzetnici početnici da se odazovu u što većem broju i saznaju brojne mogućnosti poboljšanja svojega rada za koje do sada možda nisu znali. Na događaju će gostovati vrhunski predavači iz raznih područja, a moći će se čuti i nekoliko iznimno zanimljivih i uspješnih priča iz svijeta poduzetništva.

Ne propustite pratiti društvene mreže #ProjectCROWN kao i RA SIMORA jer link za registraciju stiže uskoro!

Dotad, više o projektu CROWN saznajte na:

https://crownproject.biz/

https://www.facebook.com/crown.project.2020/

#CROWN