Konzorcij projekta DIH World poziva male i srednje poduzetnike da se prijave na drugi otvoreni poziv koji će odabrati i podržati do 20 eksperimenata koji integriraju digitalne tehnologije u procese, proizvode ili usluge proizvodnih malih i srednjih poduzeća.

Inovativni eksperimenti projekti su koje treba provoditi konzorcij sastavljen od malog i srednjeg poduzetništva i centra za digitalne inovacije.

Otvoreni poziv projekta DIH World osmišljen je za podršku eksperimentima digitalizacije koji uključuju DIH-ove i mala i srednja poduzeća iz proizvodnog sektora. Inovativni eksperimenti dobit će do 95.000,00 EUR za podršku integraciji digitalnih tehnologija u procese, proizvode ili usluge malog i srednjeg poduzetništva. Odabrani eksperimenti inovativne tehnologije pridružit će se DIH-svjetskoj zajednici, jačajući interakciju i prekograničnu suradnju između DIH-a i malih i srednjih poduzeća, kao i među DIH-ovima iz europske mreže.

O ovome pozivu već smo pisali OVDJE, a za više informacija o pozivu, 25. svibnja 2022. održat će se webinar na koji se možete prijaviti OVDJE.

 

#DIHWorld