Naziv natječaja: Poziv na podnošenje prijedloga za 2021. Jednostavni program i Poziv na podnošenje prijedloga za 2021. Programi u kojima sudjeluje više korisnika

Objavljen: 28. siječnja 2021.

Prihvatljivi korisnici: Prihvatljivi podnositelji su trgovinske ili međutrgovinske organizacije koje su reprezentativne za određeni sektor ili sektore u RH; trgovinske ili međutrgovinske organizacije koje su na razini EU reprezentativne za određeni sektor ili sektore-priznate proizvođačke organizacije ili udruženja proizvođačkih organizacija te tijela poljoprivredno-prehrambenog sektora.

Prihvatljivi troškovi: Upravljanje projektom, odnosi s javnošću, službene stranice/društvene mreže, oglašavanje, komunikacijski alati, događanja, promocija na prodajnim mjestima.

Sažetak natječaja:
Europska komisija objavila je pozive za podnošenje prijedloga za sufinanciranje informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda Europske unije u inozemstvu i unutar EU. Programi bi trebali informirati potrošače o shemama kvalitete EU, promicati visoke standarde sigurnosti i kvalitete proizvodnje, kao i raznolikost i autentičnost europskih proizvoda. Ove godine poseban naglasak je stavljen na ekološke proizvode.

Rok za predaju dokumentacije: Prijedlozi programa zaprimaju se do 28. travnja 2021. do 17 sati po srednjoeuropskom vremenu (Bruxelles)

Kontakt odjel: Odjel za ruralni razvoj
Kontakt telefon: 044/660-116   095/308-9201
E-mail: ruralni@simora.hr

Link: https://www.apprrr.hr/otvoreni-natjecaji-za-sufinanciranje-promocije-poljoprivrednih-proizvoda/