SI-MO-RA d.o.o. je objavila JAVNI POZIV ZA PRIKUPLJANJE PONUDA ZA ZAKUP POSLOVNOG PROSTORA. Prostori se brzo pune pa požurite sa svojim prijavama. Na poveznici dolje možete vidjeti koji su slobodni poslovni prostori.

Predmet ovog Javnog poziva je davanje u zakup poslovnih prostora i radnih jedinica koji se nalaze u Poduzetničkom inkubatoru PISMO 1, na adresi Trg Luke Ilića Oriovčanina 8, Novska, i Poduzetničkog inkubatora PISMO 2, na adresi Radnička ulica 2L, Novska.

Unutar Poduzetničkog inkubatora PISMO 2 nalaze se tri Coworking prostora koja su namještena radnim jedinicama s pregradama i bez pregrada.

Pravo na podnošenje pisane ponude imaju mikro i mala trgovačka društva (d.o.o. ili j.d.o.o.), obrti te fizičke osobe. Fizičke osobe imaju obvezu registrirati trgovačko društvo ili obrt u roku od dva mjeseca od potpisivanja Ugovora o zakupu poslovnog prostora ili radne jedinice. Navedeni pravni subjekti moraju biti registrirani za djelatnosti računalnog programiranja i povezanih djelatnosti s naglaskom na gaming industriju.

Zahtjev za zakup poslovnog prostora ili radne jedinice podnosi se popunjavanjem i slanjem obrasca zajedno s navedenom dokumentacijom na e-mail adresu: info@inkubator-pismo.eu

Javni_poziv_za_zakup_poslovnih_prostora

I. Izmjene i dopune javnog poziva

Obrazac zahtjeva

Raspored prostora

P1 P2 P3