Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje SMŽ objavio je Javni natječaj za dodjelu sredstava udrugama iz područja zdravstva, socijalne skrbi i hrvatskih branitelja.

Pozivaju se sve udruge/pravne osobe (neprofitne organizacije) koje su programski usmjerene na rad u području razvoja zdravstvenih i socijalnih usluga da se prijave za financijsku potporu programima/projektima koji doprinose razvoju kapaciteta udruga/pravnih osoba (neprofitnih organizacija) za područje pružanja zdravstvenih i socijalnih usluga u zajednici.

Ukupna planirana vrijednost Javnog natječaja je 1.130.000,00 kn.

Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti za financiranje projekta/programa iznosi 5.000,00 kn, a najveći iznos za pojedini projekt/program iznosi 200.000,00 kn, ovisno o pojedinom području u kojem se projekt/program prijavljuje.

Prijavitelj može podnijeti samo jednu prijavu, ali može istovremeno biti partner/suradnik u drugoj prijavi.

Rok za podnošenje prijedloga je 30 dana od dana objave Javnog natječaja na mrežnim stranicama SMŽ.

Objava Natječaja: https://www.smz.hr/natjecaji/110-zdravstvo-socijalna-skrb-i-branitelji/8457-javni-natjecaj-za-dodjelu-sredstava-udrugama-iz-podrucja-zdravstva-socijalne-skrbi-i-hrvatskih-branitelja-3

Natječaj: https://www.smz.hr/images/stories/zdravstvo/2021/2._Javni_natjecaj_za_dodjelu_financijskih_potpora_2021.PDF