Naslovnica VIJESTI Završila je još jedna šestomjesečna gaming edukacija u Inkubatoru PISMO!

Završila je još jedna šestomjesečna gaming edukacija u Inkubatoru PISMO!

54

Završila je još jedna šestomjesečna gaming edukacija u Inkubatoru PISMO u Novskoj. Zvonimir Mikšić i Dominik Cvetkovski su naši stručnjaci za video igre i naši omiljeni mentori koji su od 23.4. do 22.10.2019. godine educirali još jednu generaciju polaznika gaming edukacije te ih naučili vještine potrebne za razvoj video igara – izradu grafike i programiranja. Polaznici edukacije savladali su vještine i znanja potrebna za izradu svoje prve videoigre. Od osnova C# programiranja i rada u razvojnom okruženju Unity do izrade likova, okoliša te druge grafike u 3D programu Blender.

Sudeći po zadovoljstvu polaznika, bilo je vrlo korisno i produktivno. Ono što nas i ovaj put veseli je da je već sad 20 polaznika odlučilo pokrenuti vlastitu tvrtku baš u Inkubatoru PISMO. Svaki od njih dobit će dobar vjetar u leđa u obliku potpore od 155 tisuća kuna, ali i pomoći naših mentora. Svima njima želimo puno sreće i uspjeha u budućoj karijeri.

Važno je spomenuti da ovu edukaciju provodimo u suradnji sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje koji nezaposlenim polaznicima osigurava potporu i putne troškove za vrijeme trajanja edukacije. Upravo to je privuklo polaznike iz cijele Hrvatske da se odluče doći u Novsku i zakorače u svijet razvoja video igara.

kocaeli burun estetiği izmit burun estetiği burun estetiği izmit dolgu izmit botox izmit botoks kocaeli dolgu kocaeli botox kocaeli botoks izmit mezoterapi kocaeli mezoterapi mezoterapi