Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike, Upravljačko tijelo u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.“ objavilo je produženje obustave otvorenog trajnog Poziva ”Nastavak unaprjeđenja usluga za djecu u sustavu ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”.

Budući da zaprimljeni projektni prijedlozi iznosima dosežu 105 % ukupno raspoloživog iznosa alokacije Poziva te da, do trenutka ove obavijesti, za sve pristigle projektne prijedloge postupak dodjele nije u potpunosti okončan, Ministarstvo, u skladu s važećim Uputama za prijavitelje, produžuje obustavu poziva.

Obustava će biti na snazi do kraja dana 30. lipnja 2021.

Svi projektni prijedlozi predani unutar razdoblja u kojem je ovaj Poziv obustavljen neće biti uključeni u postupak dodjele te ih se neće uzeti u razmatranje u slučaju ponovnog otvaranja Poziva. U vrijeme obustave nije moguće postavljati pitanja za predmetni Poziv.

Sve informacije dostupne su na: https://strukturnifondovi.hr/natjecaji/nastavak-unaprjedenja-usluga-za-djecu-u-sustavu-ranog-i-predskolskog-odgoja-i-obrazovanja/