Razvojna agencija SIMORA održala je sastanak umrežavanja, po projektu Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji, u predivnim novim prostorima Poduzetničkog inkubatora Sisak (PISAK).

Sastanku su prisustvovali članovi LPZ-a s područja SMŽ te predstavnici Požeško-slavonske, Šibensko-kninske, Brodsko-posavske, Zagrebačke, Karlovačke i Varaždinske županije.

Voditeljica projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u SMŽ govorila je o provedenim i planiram aktivnostima projekta te o ostvarenim ciljevima projekta. Također, pozvala je sudionike sastanka da ukratko predstave svoje projekte.

Kroz zanimljive prezentacije, svoje projekte predstavili su predstavnici Razvojne agencije Karlovačke županije, Varaždinske županije, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – područna služba Sisak te Poduzetničkog inkubatora Sisak.

Svaki projekt zanimljiv je na svoj način, a svima je zajedničko što potiču zapošljavanje ranjivih skupina (žene, mladi, osobe s invaliditetom).

 

Nakon predstavljanja projekata, uslijedilo je neformalno druženje svih sudionika sastanka umrežavanja, upravo s glavnim ciljem – međusobnog upoznavanja i razmjene iskustava. 🙂

Sretni smo što je sastanak umrežavanja, unatoč izazovnim razdoblju u kojem se svi nalazimo, i više nego uspješno održan.

S veseljem očekujemo novi sastanak i druženje te se radujemo vidjeti daljnje aktivnosti uspješnog zapošljavanja ranjivih skupina. 🙂