Ministar gospodarstva Ante Šušnjar, u pratnji ministra rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marina Piletića te zamjenice ravnateljice Regionalnog koordinatora Sisačko-moslavačke županije Ivane Matanović, posjetio je Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 u Novskoj. Tijekom posjeta, ministar Šušnjar obišao je nekoliko start-up tvrtki inkubatora, uključujući GROW, HIROMA, MISFIT VILLAGE i LOOMI STUDIO.

Ministar se upoznao s inovativnim projektima i naprednim tehnologijama koje ove tvrtke koriste u svom svakodnevnom radu. Start-up tvrtke predstavile su svoje projekte i podijelile svoja iskustva u radu unutar inkubatora PISMO, koji im pruža podršku u razvoju i rastu.

Ministar Šušnjar naglasio je važnost podrške mladim poduzetnicima te istaknuo da je uvijek dostupan za nove ideje i inicijative.

“Uvijek mi se možete obratiti sa svojim idejama. Stojim vam na raspolaganju i želim vam pružiti svu potrebnu podršku kako bi uspješno realizirali svoje projekte i doprinijeli gospodarskom razvoju naše zemlje!“

Posjet ministra gospodarstva inkubatoru PISMO u Novskoj pokazao je predanost Vlade Republike Hrvatske u poticanju inovacija i poduzetništva, kao i u osiguravanju uvjeta za razvoj novih tehnologija te poslovnih modela kako u Novskoj, tako i u cijeloj Hrvatskoj.