Nakon uspješno održane rasprave “Ženski energetski pogledi” Hrvatska udruga za informacijsku, komunikacijsku i elektroničku tehnologiju – MIPRO organizira Forum aktualne tematike pod nazivom “Blockchain tehnologija za Cirkularnu ekonomiju” koji će se održati u utorak, 25. svibnja preko digitalne platforme Zoom s početkom u 10 sati.

Jezik događaja je hrvatski (alternativno engleski), a pristup je besplatan za sve sudionike.

Prijava na događaj dostupna je na poveznici https://forms.gle/aGrCnpq94tiXDAj98.

Ovaj Forum ima za cilj intenzivirati primjenu Blockchain tehnologije u Hrvatskoj i unaprijediti inicijativu za izgradnju pilot Blockchain infrastrukture (CroBSI) te stvoriti poveznicu sa sličnim inicijativama u Europskoj uniji. Namijenjen je naprednim gospodarskim subjektima koji namjeravaju dati doprinos razvoju inovativnih primjena u novim okolnostima i mogućnostima vezano za cirkularnu ekonomiju i šire.

Suorganizatori Foruma su Centar za informatiku i računarstvo Instituta Ruđer Bošković, Hashnet d.o.o., Blockchain Adria, Tolar.io, Blockchain DIH i SIMORA koju će predstavljati Andreja Šeperac, zamjenica dirketora i voditeljica Odjela za EU fondovi. 

Hrvatska udruga MIPRO je nevladina, nestranačka i neprofitna udruga u koju se dragovoljno učlanjuju pojedinci, gospodarski subjekti, te znanstvene i obrazovne ustanove.

Više o programu: Blockchain tehnologija za CE_program za web HR