17.11.2020. ministrica regionalnoga razvoja i fondova EU, Nataša Tramišak, održala je sastanak s regionalnim koordinatorima na temu pripreme novog Višegodišnjeg financijskog okvira u kojeg će biti uključeni svi regionalni koordinatori 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba.

 

Također, tema sastanka bio je i Mehanizam za oporavak i otpornost, a, s obzirom da važeće akreditacije regionalnim koordinatorima ističu 31.12.2020., Ministarstvo je produljilo trajanje važećih akreditacija do 31.12.2023.

 

Time je ministrica Tramišak, nakon sastanka, uručila akreditacije regionalnim koordinatorima koji će, u sljedećoj financijskoj perspektivi, biti uključeni u decentralizirane funkcije upravljanja EU fondovima. Ovime će se regionalne koordinatore usmjeravati na ujednačeni rad i funkcioniranje kako bi pridonijeli ravnomjernom regionalnom razvoju Republike Hrvatske.

 

Fotografije sa sastanka pogledajte na internetskoj stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije:

https://razvoj.gov.hr/vijesti/ministrica-regionalnoga-razvoja-i-fondova-eu-natasa-tramisak-urucila-akreditacije-regionalnim-koordinatorima/4372

 

Izvor naslovne fotografije: Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, https://razvoj.gov.hr/