Ovogodišnje izdanje DIH Community Daysa Razvojna agencija SIMORA organizira na temu zelene i digitalne tranzicije poduzeća. Još nas jedan dan dijeli od okupljanja eksperata iz područja koje je tema događaja.

Stručnjaci iz područja digitalne i zelene transformacije poduzeća, umjetne inteligencije i gaminga predstavit će tako regionalne i inozemne primjere dobrih praksi.

Ovo događanje organizira se u sklopu projekta DIH World (https://dihworld.eu/), financiranog iz programa HORIZON, čiji je cilj ubrzati korištenje naprednih digitalnih tehnologija od strane europskih malih i srednjih poduzeća te im pružiti podršku u stvaranju konkurentnosti i izlasku na globalno tržište. Tu podršku omogućit će im osnaženi kapaciteti regionalnih digitalnih inovacijskih hubova u EU. Vrijednost projekta DIH World veća je od 8 milijuna €, a projekt provodi konzorcij uz partnerstvo 27 regionalnih digitalnih inovacijskih  hubova te 8 malih i srednjih poduzeća.

Za sudjelovanje se još uvijek možete registrirati putem ovog obrasca, dok događaju možete pristupiti putem slijedećeg link u srijedu, 27. travnja 2022., od 10:00 do 13:00 sati putem Zoom platforme. Registracija i praćenje je besplatno.

Agendu pronađite na linku.