Naziv natječaja:

JAVNI POZIV za podnošenje prijava u svrhu raspodjele donacijskih sredstava prikupljenih za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica potresa na području Grada Petrinje (poslovni subjekti)

Objavljen:

GRAD PETRINJA, 23. veljače 2021. godine

Prihvatljivi korisnici:

obrtnici, udruge, mali i srednji poduzetnici proizvodnih djelatnosti, mali i srednji poduzetnici uslužnih djelatnosti, nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, osobe koje se bave kućnim radinostima i osobe koje se bave samostalnim djelatnostima na području Grada Petrinje, koji su u dane 28. prosinca i 29. prosinca 2020. godine obavljali svoju djelatnost i koristili objekte za potrebe svoje djelatnosti te koji štetu na objektima dokažu vjerodostojnom dokumentacijom.

Prihvatljivi iznos:

50.000,00 – 1.200.000,00 kn ovisi o veličini poslovnog subjekta (detaljnije na linku)

Prihvatljivi troškovi:

račune, odnosno drugu jednakovrijednu vjerodostojnu dokumentaciju kojom se dokazuje šteta na objektima u kojima su prijavitelji obavljali djelatnost i njena visina (elaborat procjene troškova, troškovnik, predračun za nabavku materijala i potrebne radove, ponuda za nabavku materijala i potrebne radove),

Sažetak natječaja:

Prijavu na ovaj Javni poziv mogu predati obrtnici, udruge, mali i srednji poduzetnici proizvodnih djelatnosti, mali i srednji poduzetnici uslužnih djelatnosti, nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, osobe koje se bave kućnim radinostima i osobe koje se bave samostalnim djelatnostima na području Grada Petrinje, koji su u dane 28. prosinca i 29. prosinca 2020. godine obavljali svoju djelatnost i koristili objekte za potrebe svoje djelatnosti te koji štetu na objektima dokažu vjerodostojnom dokumentacijom.

Rok za predaju dokumentacije:

Prijave za odobrenje novčane pomoći dostavljaju se preporučenim poštanskim putem, osobno na privremenoj adresi gradske uprave u Grada Petrinje u Petrinji, Braće Hanžek 19, ili u elektronskom obliku putem adrese poljoprivreda@petrinja.hr.

Link:

https://petrinja.hr/wp-content/uploads/2021/02/POTRES-Javni-poziv-DONACIJE-22.2.2021.-003.pdf

Kontakt : poljoprivreda@petrinja.hr  ili  044/515-220