Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije okupilo je predstavnike regionalnih koordinatora Hrvatske nakon završetka postupka akreditacije, procesa procjene sposobnosti regionalnih koordinatora za učinkovito i djelotvorno obavljanje poslova upravljanja regionalnim razvojem.

U ime Regionalnog koordinatora SMŽ pozitivnu Odluku o statusu regionalnog koordinatora od državne tajnice Spomenke Đurić i ravnatelja Uprave za regionalni razvoj Ivana Bote primila je ravnateljica Andreja Šeperac. “Proces akreditacije prošli smo na temelju prijave sve dokumentacije, terenske provjere na licu mjesta i intervjua. Nakon ove odluke nastavljamo dalje sa provođenjem projekata i radom na regionalnom razvoju Sisačko-moslavačke županije!”, poručila je Šeperac.

Javna ustanova Regionalni koordinator Sisačko-moslavačke osnovana je 2018. godine Odlukom Županijske skupštine SMŽ sa sjedištem u Sisku i upisanim djelatnostima i aktivnostima vezanima uz koordinaciju i poticanje regionalnog razvoja, pripremu i provedbu projekata te privlačenje potencijalnih ulagača.

Mini galerija sa dodjele: