Naziv natječaja:

„IDEJA GODINE 2021.“

Objavljen:

Portal srednja.hr

Natječaj je otvoren do 18. travnja, a rana prijava zaključno do 26. ožujka. 2021. godine.

Sažetak natječaja:

Ideja godine je jedinstveno srednjoškolsko natjecanje koje traži najbolju poslovnu ideju. Ove godine glavna nagrada iznosi 10.000,00 kuna bruto, a vremena za poslati ranu prijavu još ima.

Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje u organizaciji portala srednja.hr, a zlatni partner projekta je Effectus – Studij financija i prava. Srebrni partneri projekta su Hrvatska zajednica županija i Medijska platforma Poduzetnik. Pokrovitelji projekta su Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Agencija za odgoj i obrazovanje te Zagrebački inovacijski centar – ZICER.

Za pobjedu na Ideji godine ne postoji recept, upravo suprotno – što je prijava kreativnija, veća je šansa da će zadiviti žiri.

Rok za predaju dokumentacije:

Rok za predaju  prijave je do 18. travnja 2021. godine, a za ranu prijavu rok je 26. ožujka 2021. godine.

Često postavljana pitanja i odgovore o projektu pronađite ovdje. Pratite sve novosti na Facebook stranici Ideja godine, na stranici srednja.hr/Ideja-godine ili postavite pitanje putem maila idejagodine@srednja.hr.

Link:

https://www.srednja.hr/ideja-godine/ideja-godine-21-evo-svi-pobjednici-ideje-godine-predstavili-prijave/?fbclid=IwAR2ZOSVoTCh5G2OnPICYw4GoxyM9N63SZupXwOm2EItakNhYHgbaUVE2qOk

Kontakt odjel:

info@rk-smz.hr