Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvorila je ispostavu u prostorijama Poduzetničkog inkubatora Sisak – PISAK na adresi Capraška ulica 12 u okviru druge faze projekta “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a” – BOND 2. Cilj projekta BOND je doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Republike Hrvatske te tako osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.

Povodom svečanog otvorenja okupljenim uzvanicima se obratio sisačko-moslavački župan Ivan Celjak: “Često govorimo o tome koliki je značaj poduzetništva i gospodarstva u kontekstu revitalizacije naše županije, stoga smo u suradnji s HAMAG-BICRO i Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak (HBOR) osigurali beskamatne kredite za koje vjerujemo da će značajno doprinijeti rastu i uspješnom daljnjem djelovanju naših poduzetnika i gospodarstvenika. Uz ovaj ured, podsjećam kako je i Sisačko-moslavačka razvojna agencija SIMORA za sve upite poduzetnika i potencijalnih investitora osigurala dostupnost osobe 24 sata dnevno kako bi ih usmjerili gdje i na kojem području ulagati i zadržali kako bi razvijali djelatnost i zapošljavali nove ljude”.

Otvorenju su nazočili Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG-BICRO, Ante-Janko Bobetko, zamjenik predsjednika Uprave HAMAG-BICRO, Krunoslava Kosina Milutinović, voditeljica Poduzetničkog inkubatora Sisak, Mario Čelan, direktor Simore, Kristina Božić Čerkez (Regionalni koordinator SMŽ) te gospodarstvenici s područja županije.

Fotogalerija s otvorenja:

Izvor: siscia.hr