Proteklog vikenda održan je Reboot Games Weekend powered by A1, gejmerski festival koji je na zagrebačkom velesajmu okupio više od 50 tisuća posjetitelja. Brojni gejmerski sadržaji i zabava ponuđeni su svima željnima novostima koje dolaze iz gaming industrije. Razvojna agencija SIMORA i Regionalni koordinator SMŽ predstavljali su rad Poduzetničkog inkubatora PISMO powered by A1.

Prema procjeni organizatora, više od 50 tisuća ljudi posjetilo je izlagače na velesajmu što pokazuje da broj ljubitelja gaminga u Hrvatskoj itekako raste. Inkubator PISMO predstavio je svoje edukacije kao i videoigre nastale nakon 6 mjeseci učenja kako ih izraditi, ali i samostalne projekte 67 start UP-ova. Premijerno je na Rebootu objavljen demo videoigre My Mandilion studija Solitude Software koju su igrali svi željni dobrih horor videoigara, dok je demo igre Go Home Annie još jednom pokazao zašto baš tu igru vole fanovi SCP-a. O svemu što se radi u Inkubatoru PISMO bilo je riječi i u live javljanjima, pa su tako gosti u mini studiju PISMA bili novljanska gradonačelnica Marija Kušmiš, ravnateljica JURK-a Andreja Šeperac, predstavnici tvrtki Solitude Software i Misfit Village, kao i bivši polaznici edukacija.

Finale A1 Adria League, predstavljanje CGDA – klastera proizvođača hrvatskih videoigara, najnovijih videoigara na tržištu bili su u fokusu svim ovog isčekivanog sajma. Uz to, posjetitelji su za vrijeme trajanja festivala u sklopu A1 Gaming Arene mogli doživjeti i Playscape – jedinstveni svijet izgrađen u Minecraftu posvećen temi sigurnosti na internetu.