Nadogradnja vlastitog znanja povećava konkurentnost na tržištu rada. Razvojna agencija SIMORA zadnjih godina rada, upravo prateći poslovne trendove prometnula se u jednog od najboljih organizatora različitih edukacija.

Teme su prije svega u sferi interesa poduzetnika ili onih koji se žele baviti poduzetništvom, ali i nekih visokospecijaliziranih poput onih za izradu videoigara. “Cilj edukacija koje provodimo je da našim polaznicima unaprijedimo znanja i vještine kako bi im pomogli u ostvarenju individualnih ciljeva, kako osobnih tako i onih profesionalnih. Kvaliteta predavanja prije svega ovisi o predavačima. Tu smo posebno ponosni jer angažiramo najbolje od najboljih, a teme pokrivaju širok spektar djelatnosti. Kod nas se može na tjednoj bazi učiti o pisanju poslovnih planova, funkcioniranju financija, marketingu, komunikacijskim vještinama, prodaji, pisanju EU projekata… Ono što često privuče naše polaznike je da su sve edukacije besplatne i financiraju se iz raznih projekata koje agencija provodi.”, rekla je  Andreja Šeperac zamjenica direktora RA Simora.

Nedavno održanoj edukaciji iz digitalnog marketinga pridružili se i Juraj Horžić iz Siska, te Benjamin Tončić iz Zagreba koji su svakodnevno putovali u Novsku na nastavu punih 7 dana koliko je trajala navedena edukacija. “Slučajno sam vidio oglas za edukaciju, i kad sam shvatio da je besplatna, a sadrži 42 sata učenja, odmah sam se prijavio. Dobro je naučiti nešto novo.”, izjavio je Juraj koji je nedavno jedan svoj projekt prijavio na financiranje kroz Erasmus+ program, a za koji mu trebaju dodatna znanja iz oglašavanja.

O tome koliko smo se isprofilirali i u ovoj djelatnosti organizacije učenja i stjecanja novih znanja govori i naša suradnja sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje koji naše edukacije za učenje o izradi videoigara financira na način da polaznici šest mjeseci koliko traju edukacije primaju minimalnu hrvatsku plaću i troškove prijevoza.”, izjavio je Mario Čelan direktor RA Simora-e. U tijeku su prijave za novu generaciju polaznika edukacija koje će u Poduzetničkom inkubatoru PISMO u Novskoj učiti izrađivati videoigre u dva programa, Blender i Unity.

Iz RA Simora pozivaju sve zainteresirane da se ukoliko žele biti pravovremeno obaviješteni o edukacijama koje se provode pošalju svoju prijavu na simora@simora.hr.