Izbor najboljeg Interreg projekta u 2022. godini održan je u Bruxelessu. Interreg Project Slam je natjecanje za najbolji Interreg projekt u 2022. godini, a usmjeren je na predstavljanje projektnih i programskih rezultata i postignuća u razdoblju 2014.-2020. Projekt CROWN koji je provodila Razvojna agencija SIMORA našao se u finalnom izboru. Kako je CROWN okupio najbolje poduzetničke ideje, jedna od njih predstavila se u Bruxellesu. Stefan Vedrina tako je predstavio Moopies aplikaciju.

Pobjednik izbora na kraju je bio projekt koji su provodile Rumunjska i Ukrajina. No, Stefan Vedrina kaže kako je i sudjelovanje i mogućnost predstavljanja za njega osobno velika stvar. “Kroz projekt smo puno naučili, ali što je najvažnije izbrusili smo svoju ideju. Mi nastavljamo raditi na razvoju naše aplikacije za djecu Moopies. Naime, Moopiesi su mala slatka čudovišta koja padnu na planet Zemlju. S jednim od njih dijete kreće u avanturu učenja. Dijete svog Moopyja uči o znanju naše planete poput matematike, stranih jezika, boja. Kako Moopy uči, tako i evoluira. Prilikom preuzimanja aplikacije, roditelj određuje koliko će vremenski njegovo dijete igrati našu igru. Nakon što prođe taj period, Moopy s kojim dijete trenutačno igra odlazi spavati te igru može nastaviti tek sljedeći dan. Također, uz aplikaciju će dolaziti i popratni sadržaj koji je tematski vezan uz aplikaciju, odnosno plišanci, katalog sa sličicama, olovke za tablet, majice…” rekao je Vedrina najavljujući poduzetnički uspjeh svoje tvrtke.

Podsjećamo, projekt CROWN provodio je projektne aktivnosti usmjerene ka jačanju poduzetničkih potencijala mladih ljudi kako bi se potaknulo zapošljavanje, te stvaranju inovativnih startup poduzeća, kao i poticajne radne okoline, a sve u cilju povećanja konkurentnosti i razvoja poslovnog okruženja Hrvatske, BIH i Crne Gore. Ukupna vrijednost projekta bila je 616.169,00 EUR,, a uz Razvojnu agenciju SIMORA provodili su ga Inovacijsko preduzetnički centar TEHNOPOLIS iz Nikšića, te zaklada INTERA iz Mostara.