U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područni ured Sisak najavljeni su Dani poslova koji će se održati 13. veljače 2024. godine. Ovaj događaj bit će smješten u prostorijama Hotela Panonija u Sisku, na adresi Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21 te će trajati od 10:00 do 13:00 sati.

Cilj Dana poslova je na jednom mjestu okupiti sve relevantne dionike na tržištu rada i omogućiti bolju usklađenost ponude i potražnje kroz jačanje partnerstva za zapošljavanje te na taj način doprinijeti razvoju hrvatskog gospodarstva. Isto tako, uz sam izložbeni dio gdje će se na jednom mjestu okupiti poslodavci i osobe koje traže posao, organizirat će se i druge popratne aktivnosti poput speed datinga, na kojem će se svi zainteresirani u razgovoru za ciljana radna mjesta imati priliku predstaviti poslodavcima te zabavnih aktivnosti za one koji traže posao ili teže ka razvoju karijere ili dodatnoj zaradi.

Dani poslova prilika su za stjecanje vrijednih iskustava, kontakata i razvoj karijere! Naš tim stručnjaka bit će prisutan radi pružanja savjeta i informacija o mogućnostima karijere u našoj ustanovi. Detaljnije, kroz interaktivnu prezentaciju i diskusiju, detaljno ćemo predstaviti naše programe edukacija, prekvalifikacija i podršku za samozapošljavanje. Očekujte da ćemo zajedno istražiti kako ovi programi mogu oblikovati vašu budućnost i pomoći vam ostvariti profesionalne ciljeve. Stoga, pozivamo sve zainteresirane da nas posjete na našem štandu, gdje se radujemo razgovoru s vama o potencijalnoj suradnji i prilikama za zaposlenje. Vidimo se na Danima poslova u Sisku!