U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije uz podršku Europske komisije organizira „Dane otvorenih vrata EU projekata” koji će se održati u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine. SI-MO-RA d.o.o. i Regionalni koordinator Sisačko-moslavačke županije tom prigodom će predstaviti svoje uspješne projekte. Na Danima otvorenih vrata cilj je predstaviti projekte sufinancirane sredstvima iz fondova Europske unije koji su svojom uspješnom provedbom dali doprinos razvoju lokalnih zajednica..

U četvrtak, 9.svibnja 2019. godine od 10 do 13 sati smo u Sisku na štandu u 2. ulici (ispred Feroterma ako je lijepo vrijeme, ispred Doma obrtnika u slučaju kiše). Za vas smo pripremili raznovrstan informativni i zabavni sadržaji u sklopu kojega se možete informirati o našim uspješnim projektima. Također, moći ćete odigrati edukativnu video igru nastalu na edukaciji u sklopu projekta Poduzetničkog inkubatora PISMO u Novskoj.

Dan otvorenih vrata je u petak, 10.5. 2019. godine. Posjetite nas u periodu od 10 do 13 sati u Sisku, Rimska 28 (1.kat) i saznajte sve što vas zanima o EU projektima, kako uspješni projekti mogu djelovati kao pokretači gospodarskog rasta i razvoja…

Program u Novskoj odvija se u inkubatoru PISMO na adresi Trg Luke Ilića Oriovčanina 8 u četvrtak, 9.5. i petak, 10.5.2019. Posjetite nas u periodu od 10 do 13 sati i saznajte sve o našim uspješnim projektima.

U sklopu ovog programa možete saznati sve o novom obrazovnom programu – Tehničar za razvoj video igara u Tehničkoj školi Sisak. Upisi su blizu, informirajte se na vrijeme!