Cilj projekta Pokreni, razvij, rasti – dobar poduzetnik za snažno poduzetništvo u SMŽ je pružanje potpore osnivanju novih poduzeća, rast broja aktivnih poduzeća i jačanje vlastitih snaga u pružanju potpore poduzetnicima.

Značajan dio ovog projekta je pružanje informacija o mjerama koje su na raspolaganju poduzetnicima.

Stoga, obavještavamo kako je Hrvatski zavod za zapošljavanje predstavio izmjene i dopune kriterija u Potporama za očuvanje radnih mjesta u djelatnostima pogođenima koronavirusom (COVID-19) za srpanj i kolovoz 2020. Ove izmjene obuhvaćaju uključivanje poslodavaca iz sektora uslužnih djelatnosti u vezi sa zračnim prijevozom.

Prihvatljivi poslodavci su trgovačka društva, obrti, OPG i fizičke osobe koje obavljaju samostalnu djelatnost i koji su osigurani po toj osnovi, kao i ostali poslovni subjekti koji obavljaju djelatnost u prihvatljivim sektorima te su, po toj osnovi, obveznici poreza na dobit.

 

Za više informacija, kontaktirajte nas na simora@simora.hr i/ili 044/544 205.

 

Ne propustite pratiti našu web stranicu i društvene mreže gdje ćemo i dalje redovito objavljivati sve novosti vezane uz projekt Pokreni, razvij, rasti – dobar poduzetnik za snažno poduzetništvo u SMŽ.

 

Facebook:

https://www.facebook.com/SIMORAsmz

https://www.facebook.com/rksmz.hr