U petak, 29. ožujka 2019. godine održat će se svečano otvorenje Poduzetničkog inkubatora PISMO na adresi Trg Luke Ilića Oriovčanina 8 s početkom u 11 sati. Sretni smo da su radovi na jednoj zgradi inkubatora u potpunosti završeni, dok će druga zgrada biti gotova za manje od 3 mjeseca. Ono što nas još više veseli je da inkubator dobiva svoje prve stanare.

Naime, uz otvorenje inkubatora PISMO, sutra ćemo podijeliti diplome prvoj generaciji polaznika edukacije za izradu video igara, koja se od rujna 2018. godine održavala u Novskoj. Moramo se pohvaliti da već sad 15 polaznika otvara vlastite tvrtke u inkubatoru, a u sklopu svečanog otvorenja uručit ćemo im ključeve njihovih potpuno namještenih i opremljenih ureda.

Svečano otvorenje PISMA svojim dolaskom uveličat će Marko Pavić ministar rada i mirovinskoga sustava i suradnici, Ante Lončar ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i zamjenica Marina Nekić, župan Ivo Žinić i zamjenici Roman Rosavec i Ivan Celjak te Marin Piletić gradonačelnik Grada Novske sa suradnicima. #smžsredištegamingindustrije