Radovi na Općoj bolnici dr. Ivo Pedišić Sisak u punom su jeku i bliže se kraju!

Trenutno se izvode radovi na postavljanju fasadnih ploča te brojni unutarnji radovi koji uključuju postavljanje unutarnje stolarije, postavljanje rasvjete i signalizacije, završne soboslikarske radove te razne strojarske radove.

 

Podsjećamo kako se ovim projektom provodi rekonstrukcija bolničkog kompleksa, odnosno izgradnja Središnjeg paviljona i uspostava jedinstvene dnevne bolnice, te uspostava objedinjenog hitnog bolničkog prijema Opće bolnice Sisak.

Ukupna vrijednost radova iznosi 107 milijuna kuna, a njihovim završetkom preostaje još opremiti objekt za što se očekuje potpisivanje ugovora u narednih desetak dana. Projekt je sufinanciran kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Cilj ovog projekta je osiguranje pristupa učinkovitoj hitnoj zdravstvenoj zaštiti (kroz uspostavu objedinjenog hitnog bolničkog prijema) te omogućavanje potpunije i adekvatnije medicinske zaštite i skrbi pacijentima kroz izgradnju i opremanje dnevne bolnice u sklopu Središnjeg paviljona Opće bolnice Sisak.

Po završetku projekta, najveću korist ostvarit će pacijenti kojima će se bitno povećati kvaliteta i dostupnost usluga u dnevnoj bolnici, zaposlenici bolnice koji će dobiti bolje uvjete rada, ali i uprava koja će moći osigurati kvalitetniju uslugu i učinkovitiji rad sa smanjenim rizikom neželjenih događaja.

 

Pozivamo vas da pratite Razvojnu agenciju SIMORA na internetskoj stranici i društvenim mrežama (Facebook, LinkedIn, Twitter) gdje ćemo obavještavati o daljnjem napretku Sisačke opće bolnice 🙂

 

Pogledajte fotografije s terena: