Zašto je poduzetništvo važno, ali i zanimljivo? Nekoliko je razloga: financijska neovisnost (kontrola nad svojim zaradama), ideje i kreativnost (pretvaranje vlastitih ideja u stvarnost), izazov (poduzetništvo donosi izazove, ali i nagrade koje dolaze naporom koji ulažete u borbu s tim izazovima). U svakodnevnom životu, postoji niz problema koji jednom kad su riješeni život čine lakšim, a nas dovode u situaciju da ne znamo kako smo funkcionirali prije toga. Da li se vi želite upustiti u avanturu, postati poduzetnik i riješiti neki problem?

Kroz projekt Pokreni, razvij, rasti – dobar poduzetnik za snažno poduzetništvo u SMŽ, SIMORA pruža mogućnost pojedincima da se pripreme i postanu poduzetnici  – pružajući sve potrebne informacije o osnivanju bilo kojeg oblika poslovanja, organizirajući edukativne radionice, a na raspolaganju je i YouTube kanal SIMORA.

Kako biste bili spremni za ulazak u svijet poduzetništva, obratite nam se na 044/544 205, simora@simora.hr ili na adresi Rimska 28, Sisak.