Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1 nedavno je bio domaćin predstavljanja natječaja “Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih industrija” te “Vaučeri za Digitalizaciju”, koji su usmjereni na unaprjeđenje poslovanja.

Događaj je organiziran s ciljem pružanja relevantnih informacija sudionicima o natječajima “Transformacija i jačanje konkurentnosti kulturnih i kreativnih Industrija” te “Vaučeri za digitalizaciju”. Predstavnici stručnog tima iz Razvojne agencije Simore detaljno su prezentirali ključne aspekte ovih natječaja. To uključuje smjernice za pripremu programa i projekata, kriterije prihvatljivosti prijavitelja te opsežne planirane aktivnosti koje će biti podržane putem ovih inicijativa. Sudionici su imali priliku postaviti pitanja i raspraviti pojedinosti, što im je omogućilo bolje razumijevanje procesa apliciranja i potencijalnih koristi koje mogu ostvariti sudjelovanjem u ovim natječajima.

Poduzetnički inkubator PISMO powered by A1, kao i Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije Simora, nastavljaju biti ključne platforme za poticanje inovacija i podršku razvoju poduzetništva! Za uslugu pripreme projektne dokumentacije i provedbe projekata,  kontaktirajte:

Odjel za Poduzetništvo: e-mail: poduzetnistvo@simora.hr Telefon: 044/544-205