Agencija lokalne demokracije Sisak u suradnji s Gradom Siskom, postavlja sedmu izložbu volonterskih programa u okviru programa „Volonterski centar Sisak“.

Otvorenje izložbe je predviđeno uoči 5. prosinca 2022. godine, kada se obilježava i Međunarodni dan volontera. Tijekom otvaranja izložbe dodijeliti će se Volonterske nagrade Grada Siska. Pozivaju se organizatori volontiranja s područja Siska i Sisačko-moslavačke županije na sudjelovanje u izložbi na način da dostave fotografije svojih volonterskih programa koje će biti izložene na istoj.

Od svakog organizatora volontiranja odabrati će se najmanje jedna fotografija kako bi se prikazale različite mogućnosti volontiranja na lokalnoj razini, ali i kako bi se dala vidljivost različitim načinima kako se kroz volontiranje doprinosi razvoju i poboljšanju kvalitete života u zajednici.

NAPOMENA: Na izložbi se može predstaviti 20 fotografija te će u slučaju velikog broja prijava žiri odabir raditi na osnovu kvalitete i datuma primitka zaprimljenih fotografija.

Zainteresirani trebaju dostaviti slijedeće:

  • Popunjenu prijavnicu s opisom fotografija
  • Do 4 fotografije volonterskih programa u formatu .jpeg, rezolucije 300 dpi (najmanje veličina 1MB); od dostavljenih fotografija odabrati će se najmanje jedna. Potrebno je da fotografije budu velike kako bi se mogle otisnuti.
  • Fotografije trebaju predstavljati akciju, odnosno da se iz njih jasno vidi što volonteri rade te da se volonterski program provodio u 2022. godini.

Fotografije i prijavnicu potrebno je dostaviti najkasnije do ponedjeljka, 28. studenog 2022. godine do 12:00 sati na e-mail: aldsisak@gmail.com

Prijavnicu za dostavu fotografija za izložbu volonterskih programa 2022. s detaljnim uputama za prijavitelje možte preuzeti ovdje Prijavnica_izlozba_2022