Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije četvrtu godinu zaredom organizira informativno-edukativnu kampanju Dani otvorenih vrata EU projekata koja će se ove godine održati virtualno.

Ovo događanje dio je šire kampanje Europske komisije pod nazivom „EU in My Region“ koja želi potaknuti građane EU da se informiraju o brojnim projektima sufinanciranim sredstvima EU fondova, a koji se nalaze u njihovoj neposrednoj blizini te podižu kvalitetu života i doprinose daljnjem razvoju njihove lokalne zajednice.

 

U okviru Dana otvorenih vrata EU projekata bit će predstavljeni brojni uspješni projekti iz svih hrvatskih županija, zajedno s brojnim korisnim aktivnostima i rezultatima te doprinosu lokalnoj zajednici.

 

Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije predstavlja se sa sljedećim projektima:

  • Kampus gaming industrije,
  • PISMO-Novska,
  • CROWN – Crown of entrepreneurial ideas for success,
  • NATURA SMŽ,
  • CRNA RODA,
  • Izgradnja središnjeg paviljona dnevne bolnice i uspostava objedinjenog hitnog bolničkog prijema u Općoj bolnici Sisak,
  • Inovativnim pristupom do zapošljavanja u SMŽ.

 

Svrha kampanje Dani otvorenih vrata EU projekata je omogućiti svim virtualnim posjetiteljima da upoznaju projekte sufinancirane sredstvima iz EU fondova čija je uspješna provedba doprinijela razvoju u brojnim gospodarskim i društvenim područjima.

 

Dani otvorenih vrata EU projekataove će godine biti održani virtualno na posebno kreiranoj web stranici u razdoblju od 13. do 22.11.2020.

 

Sve informacije o početku događanja, kao i poveznica na platformu na kojoj će se odvijati događanje, bit će objavljene na web stranici Strukturni fondovi kao i na stranicama društvenih mreža (Facebook: Akademija regionalnoga razvoja, Instagram: Strukturni fondovi).

 

#EUinmyregion

 

https://www.facebook.com/strukturni.fondovi/

https://strukturnifondovi.hr/virtualni-dani-otvorenih-vrata-eu-projekata/?fbclid=IwAR0HNuoXchq6_MI27TLEN3m2_sQiICraTI9dy2jLleNPIpoXJUhYkfm08m0