Krajem 11. mjeseca bit će otvoren Javni poziv na dostavu projektnih prijedloga u okviru projekta Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva II.

Ovaj projekt financiran je iz Europske unije kroz Europski socijalni fond u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020. u vrijednosti od 27,5 milijuna kn.

U okviru ovog Poziva financirat će se socijalno uključivanje osoba s invaliditetom na tržište rada u sektor turizma i ugostiteljstva.

Potencijalni prijavitelji su ustanove registrirane za obavljanje djelatnosti obrazovanja odraslih te strukovne udruge u turizmu i ugostiteljstvu.

Provedbom ovog projekta Ministarstvo turizma i sporta doprinijet će boljoj integraciji osoba s invaliditetom u društvo te, obrazovanjem i stjecanjem stručnih znanja, turističkom sektoru osigurati kvalitetno osposobljenu radnu snagu.

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [427.16 KB]

 

https://mint.gov.hr/vijesti/najava-otvorenog-poziva-na-dostavu-projektnih-prijedloga-poboljsanje-pristupa-ranjivih-skupina-trzistu-rada-u-sektoru-turizma-i-ugostiteljstva-ii/22031