Jeste li se ikada pitali što je argument, što je valjan argument, a što pogrešan argument te što je, zapravo, kritičko razmišljanje? Odgovore na ova pitanja, prikazane kroz rezultate istraživanja OBEC-ovih projektnih partnera, donosi vam izvještaj o  tečajevima koji su provedeni kako bi se testiralo korištenje blockchain tehnologije.

Kritičko razmišljanje sposobnost je jasnog i racionalnog razmišljanja, razumijevanja logičke veze između ideja. Pojedinac s vještinama kritičkog razmišljanja može jasno shvatiti veze između ideja, odrediti važnost i relevantnost argumenata i ideja, prepoznati, izgraditi i procijeniti argumente, identificirati nedosljednosti i pogreške u rasuđivanju, pristupiti
problemima na dosljedan i sustavan način, ali i razmišljati o opravdanosti vlastitih
pretpostavki, uvjerenja i vrijednosti. Upravo zato, jedan od ciljeva provedenih tečajeva bio je daljnji razvoj kritičkih sposobnosti razmišljanja pojedinaca.

Pročitajte više:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.39 MB]

OBEC (One Block for Educational Credentials) je KA2 strateško partnerstvo koje sufinancira program Erasmus+ Europske unije. Projekt okuplja partnere u Švedskoj, Hrvatskoj, Italiji i Belgiji, a cilj mu je istražiti potencijale blockchain tehnologije za promicanje razvoja kompetencija i priznavanja vještina i kvalifikacija stvaranjem inovativnog sustava za izdavanje i provjeru vjerodajnica.

Više informacija o projektu OBEC možete pročitati na LINKU ili putem QR koda:

 

#OBECproject