Hrvatska gospodarska komora objavila je Iskaz interesa za sudjelovanje u pilot aktivnosti testiranja novih alata za otkrivanje inovacijskog potencijala u malim i srednjim poduzećima.

Projekt DepoSIt financiran je iz programa EU Horizon2020, a posvećen je istraživanju i inovacijama u Europi.

Projekt okuplja šest inovacijskih organizacija iz Njemačke, Italije, Nizozemske, Španjolske, Rumunjske i Hrvatske, s ciljem razvijanja, testiranja i validiranja novih alata za otkrivanje inovacijskog potencijala u malim i srednjim poduzećima.

Prilikom ispitivanja inovacijskog potencijala poduzeća koristit će se metoda istraživanja Randomized Controlled Trial (RCT) kako bi se istražila efikasnost takvog pristupa u području inovacijskog potencijala.

 

U pilot aktivnosti može sudjelovati oko 100 malih i srednjih inovativnih poduzeća iz šest zemalja EU koji moraju poslovati unutar jednog ili više specifičnih sektora:

  • Smart mobility
  • Smart health
  • Smart living

 

Prijave traju do 30.9.2020., a sve informacije potražite na:

https://www.hgk.hr/iskaz-interesa-za-sudjelovanje-u-pilot-aktivnosti-testiranja-novih-alata-za-otkrivanje-inovacijskog-potencijala-u-malim-i-srednjim-poduzecima?fbclid=IwAR3vKxNg8bytYcEICgDIjTfprPF2aJoCWPKrsZDk7s068BtFx6BQZAYkyiE