Otvorene su prijave za sudjelovanje na informativnom danu za Program transnacionalne suradnje Dunav 2014. – 2020. koji će se održati u utorak 29. siječnja 2019. godine u Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova EU, s početkom u 10:30 sati.

Informativni dan će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem Programa te pravovremene pripreme za prijavu na 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga. Također ćete imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane dva uspješna hrvatska projektna partnera iz prethodnih poziva (Fakultet elektrotehnike i računarstva i Hrvatski geološki institut).

Program transnacionalne suradnje Dunav 2014. – 2020. financiran je iz Europskog fonda za regionalni razvoj i osmišljen kako bi se kroz partnerske projekte utjecalo na poboljšanje uvjeta za život i rad u Dunavskoj regiji primjenom pametnih rješenja kojima se ostvaruju specifični ciljevi iz područja inovacija, zaštite okoliša, transporta, energije i dobrog upravljanja te pružila podrška pri razmjeni iskustva, unaprjeđenju razvojnih politika, akcijskih planova, strategija itd. PROGRAM

Prijavi se OVDJE