Središnji državni ured za šport i ove godine organizira Informativni dan za potencijalne prijavitelje na Poziv Erasmus+: Sport. Informativni dan za potencijalne prijavitelje održat će se 26. veljače 2020. u hotelu Hilton Garden Inn Zagreb, Radnička cesta 21, Zagreb. Početak događanja planiran je u 13:30, a završetak u 18:00 sati.

Na Info danu sudjelovat će predstavnici Europske komisije, koji će predstaviti politike i prioritete športa u okviru Europske unije, detaljnije obrazložit navedene mogućnosti koje pruža program Erasmus+: Sport te predstaviti i ostale mogućnosti financiranja iz EU fondova. Sudjelovanje predstavnika Europske komisije obogatit će ovogodišnji program Info dana te omogućiti svim sudionicima dobivanje detaljnijih informacija i bolje razumijevanje programa Europske unije.

Također, sve sudionike upoznat će se s pravilima za podnošenje prijedloga kako bi potencijalni prijavitelji bolje razumjeli mogućnosti koje pruža program Erasmus+: Sport te će se održati i panel rasprava s voditeljima projekata kroz koju će potencijalni prijavitelji steći bolji uvid u pripremu i provedbu projekata.

Na Informativnom danu mogu sudjelovati predstavnici udruga iz sustava športa i drugih prihvatljivih prijavitelja, kao što su jedinice lokalne i područne samouprave te neprofitne javne odgojno-obrazovne ustanove.

S obzirom na ograničen broj mjesta u dvorani molimo sve zainteresirane da za sudjelovanje na Informativnom Erasmus+: Sport danu ispune Prijavu koja se nalazi na sljedećoj poveznici: http://limesurvey.srce.hr/267643?lang=hr