Razvojna agencija Sisačko-moslavačke županije SI-MO-RA d.o.o. , poziva Vas na edukaciju u sklopu projekta Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji: Izrada poslovnih planova, koja će se održati 24. – 26.10.2018. u Sisku, Rimska 28 u prostorijama Razvojne agencije SMŽ SI-MO-RA d.o.o. s početkom u 9 sati.

Projekt Inovativnim pristupom do zapošljavanja u Sisačko-moslavačkoj županiji čiji je nositelj RA SI-MO-RA d.o.o. započeo je u svibnju ove godine, a njegova vrijednost od 1.997.954,43 kn u cijelosti je financirana iz Europskog socijalnog fonda. Projekt će trajati trideset mjeseci tijekom kojih će se održati brojne edukacije za pripadnike ranjiviih skupina (žene, mlade od 15 do 29 godina, osobe s invaliditetom, starije osobe, dugotrajno nezaposlene, Rome, beskućnike, bivše ovisnike)

Partneri na projektu su Tehnička škola Sisak, Tehnička škola Kutina, Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Sisak i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Kutina. Cilj projekta je kroz niz projektnih aktivnosti educirati 90 pripadnika ranjivih skupina i povećati njihovu zapošljivost, potaknuti poduzetništvo kroz provedbu lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja te umrežavanje, jačanje i educiranje članova Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Sisačko-moslavačke županije.

Edukacija će obuhvatiti teme Što je poduzetništvo i tko je poduzetnik, Kako ideju pretvoriti u uspješan poduzetnički pothvat i kako je financirati, a obradit će se te na praktičnim primjerima pokazati izrada poslovnog plana. Prisutni će naučiti kako izraditi osnovna financijska izvješća te što su to statički i dinamički pokazatelji.

Prijave se zaprimaju putem prijavnice, koju možete popuniti na poveznici: https://goo.gl/forms/tQHXnvHAesXfKEKR2, najkasnije do 22. listopada 2018. godine zbog ograničenog broja polaznika.