U srijedu, 19.4.2023. Razvojna agencija SIMORA organizira treći online event u sklopu projekta DIH World na temu DIGITALNIH BLIZANACA – virtualnih modela proizvoda i poslovnih sustava!

Ovaj event ugostit će različite regionalne i međunarodne govornike iz privatnog i javnog sektora, akademskog/obrazovnog sektora, svijeta poduzetništva te (europskih) digitalnih inovacijskih hubova koji će predstaviti brojne prilike i mogućnosti digitalnih blizanaca u različitim područjima i djelatnostima, kao i pokazati stvarne primjere korištenja takvih tehnoloških rješenja.

Također, predstavit će se i prilike koje digitalni blizanci, kao suvremeno tehnološko rješenje, nudi za unaprjeđenje proizvoda, ali i kompletnih poslovnih sustava.

Ukoliko želite, iz prve ruke, čuti više o pojmu digitalnih blizanaca te mogućnostima i prilikama za unaprjeđenje poslovanja, pridružite nam se online od 10:00 sati.

Informacije o govornicima i link na event stižu uskoro! 😊 Dotad, pročitajte više informacija o projektu DIH World te pogledajte snimke evenata iz 2022. i 2021. godine: https://rk-smz.hr/dih-world/

Kontakt: Filip Belošević, fbelosevic@simora.hr

 

#digitaltwins #Horizon #digital #technology #innovation #IoT #CommunityDays