JADRANSKI NAFTOVOD dioničko društvo (JANAF) objavio je NATJEČAJ ZA DODJELU DONACIJA U 2024. GODINI.

Prihvatljivi prijavitelji su organizacije civilnog društva koje su registrirane kao udruge, upisane u Registar udruga i Registar neprofitnih organizacija sa sjedištem u Republici Hrvatskoj i vode transparentno financijsko poslovanje u skladu sa Zakonom o financijskom poslovanju i računovodstvu neprofitnih organizacija, koje djeluju najmanje jednu godinu u Republici Hrvatskoj zaključno s danom objave natječaja, čiji su rad i aktivnosti programski usmjereni općoj dobrobiti i poboljšanju kvalitete života društvene zajednice, a kojima je financijska pomoć potrebna za realizaciju projekata iz zadanog programskog područja financiranja te ispunjavaju uvjete navedene u Uputama za prijavitelje.

Programsko područje za dodjelu donacija: zaštita okolišaprojekti i aktivnosti vezani uz čišćenje priobalja i podmorja Jadranskog mora te korita rijeka i jezera na području djelovanja Društva – Primorsko-goranska županija, Karlovačka županija, Sisačko-moslavačka županija, Bjelovarsko-bilogorska županija, Koprivničko-križevačka županija, Međimurska županija, Brodsko-posavska županija, Osječko-baranjska županija, Vukovarsko-srijemska županija i Grad Zagreb.

Ukupno planirana vrijednost Natječaja je 120.000,00 eura. Financijska sredstva donirat će se za najviše 20 projekata. Odobrena donacijska sredstva za pojedini prijavljeni projekt iznose najmanje 6.000,00 eura, a najviše 8.000,00 eura te u prijavi nije dopušteno zatražiti veći iznos od Društva.

Rok: 30.8.2024.

Poveznica: Natječaj za donacije • Janaf, d.d.